Orsaporten AB

Stig Flink, företagsledning 070 290 15 44
Karin Flink, administration 070 680 68 95  Sedan 1979

 Vi är ett mindre företag som har varit aktivt i Orsa sedan 1979, då vi startade som enskild firma, Flinks Svets & Maskin, med mekanisk verkstad hemma på gården. 
Under åren har verksamheten utvecklats från svets och smidesarbeten och skogsentreprenad till bygg- och snickeriverksamhet.

1998 flyttade vi vår huvudsakliga näring till en lokal i Orsas gamla plattfabrik, där vi anpassade vår verksamhet till att arbeta inom bygg och snickeri, och där vi fortfarande håller till.

2002 ombildade vi till aktiebolag och gjorde samtidigt namnbyte. Under några år hade vi ett antal stora arbetsobjekt. Bland annat samarbetade vi med Dekas fönsterfabrik i Tyskland, under några år, och har monterat ett antal pvc-fönster i Orsa och Mora, på såväl privata som kommunala fastigheter.
Vi har även haft ett stort samarbete med Byggmax, där vi varit med och tagit fram och sedan tillverkat deras Friggebodbyggstommar under några år. Sedan ett par år tillbaka har vi Orsa Besparingsskog som vår största uppdragsgivare. Där arbetar vi väldigt brett, med varierande arbetsuppgifter inom vårt kunskapsområde.

Orsaporten AB

Besöksadress:

Klockarvägen 3 C
794 32 Orsa

Faktureringsadress:

Moravägen 180
794 92 Orsa
info@orsaporten.se
Search